Hoe gaat Dorosé Styling te werk en wat zijn de kosten?

• Tuinontwerp vanaf €395,-
We beginnen met een intakegesprek op de locatie zodat alle wensen, de omstandigheden, je stijl en de maten van de ruimte duidelijk zijn om tot een ontwerpproces te komen. Je ontvangt een conceptontwerp, dit is inclusief een aanpassingsronde. Hierna krijg je een definitief 2D ontwerp, een moodboard, een 3D uitwerking van het ontwerp wat een nog beter beeld geeft van het ontwerp, de materialen en de sfeer. Het ontwerp is uit te breiden met een beplantingsplan, lichtplan en stylingsadvies voor tuinmeubels met accessoires.
Tuinontwerp tot 100m² is vanaf €395,-
Tot 200m² is vanaf €495,-
Alleen een 2D ontwerp is €250,-

• Groenstyling vanaf €75,-
Voor het juiste advies van planten bekijk ik eerst het lichtinval en de ruimte, aan hand daarvan krijg je een overzicht van geschikte planten, per plant bondig onderhoudstips en hoe te stylen. Aanvullend op aanvraag advies voor bijpassende potten met accessoires. Alles inkopen is ook mogelijk.
Stylingadvies gaat per uur €75,- en bij grotere of projectmatige opdrachten wordt dagtarief berekend van €525,-

• Stylingadvies vanaf €75,-
Na een korte inventarisatie krijg je advies voor accessoires, hoe je de puntjes op de i krijgt, een eyecatcher toe kan passen, maar ook hoe je het buiten met binnen kunt verbinden. Stylingadvies is voor zowel buiten als binnen, verkoopstyling en projectmatig. Vraag naar de mogelijkheden.
Stylingadvies is per uur €75,- en bij grotere opdrachten wordt dagtarief berekend van €525,-

• Kleurenplan vanaf €175,-
Voor een kleurenplan kom ik bij je thuis om de ruimte te bekijken, je lichtinval te bepalen en uiteraard je wensen te bespreken. Op basis daarvan stel ik het kleurenpalet samen en ontvang je van mij een kleurenplan. Dat bestaat uit een overzicht met plattegrond van waar welke kleur komt, kleurstalen, kleurnummers en glansgradatie.
Kleurenplan per ruimte tot 75m² is vanaf €175,-

• Indelingsplan voor huis of tuin vanaf €195,-
Om tot een persoonlijk advies te komen nemen we eerst je wensen en de ruimte door. Het advies is grotendeels mondeling met de nodige tips en tricks zodat je zelf aan de slag kunt. De prijs is inclusief een half uur nazorg via de mail of telefoon. Het is ook mogelijk een uitgewerkt indelingsplan te ontvangen tegen een meerprijs.
Advies aan huis of in de tuin tot 3 uur is vanaf €195,-

• Shoppen vanaf €350,-
Vooraf kom ik eerst bij je langs om samen te kijken wat je graag wil, je stijl en wat het budget is.
Minimum inkoop bedrag is vanaf €350,- dit is inclusief inventarisatie aan huis.


Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.
Buiten gemeente De Ronde Venen wordt 30 cent per km berekend en eventuele parkeerkosten.

Samenwerken of  B2B opdrachten stuur een bericht naar mail@dorosestyling.nl