Hoe gaat Dorosé Styling te werk en wat zijn de kosten?

• Tuinontwerp vanaf €395,-
We beginnen met een intakegesprek op de locatie zodat alle wensen, je stijl, de omstandigheden en de maten van de buitenruimte duidelijk zijn om tot een ontwerpproces te komen. Je ontvangt een conceptontwerp, dit is inclusief een aanpassingsronde. Hierna krijg je een definitief 2D ontwerp, een moodboard, een 3D uitwerking, de materialen en de sfeer. Het ontwerp is uit te breiden met een beplantingsplan, materialenplan, lichtplan en stylingsadvies voor tuinmeubels met accessoires. Alleen een 2D schetsontwerp is €250,-

• Groenstyling vanaf €75,-
Voor het juiste advies van planten bekijk ik eerst het lichtinval en de ruimte, aan hand daarvan krijg je een overzicht van geschikte planten, per plant bondig onderhoudstips en hoe te stylen met welke pot en wat de juiste plek is.

• Stylingadvies vanaf €75,-
Maak ter plekke een inventarisatie en je krijgt advies voor accessoires, kleur, hoe je de puntjes op de i krijgt, een eye catcher toe kan passen, maar ook hoe je het buiten met binnen kunt verbinden. Stylingadvies is voor zowel buiten als binnen, verkoopstyling en projectmatig. Vraag naar de mogelijkheden.

• Kleurenplan vanaf €175,-
Voor een kleurenplan kom ik bij je thuis om de ruimte te bekijken, je lichtinval te bepalen en uiteraard je wensen te bespreken. Op basis daarvan stel ik het kleurenpalet samen en ontvang je van mij een compleet kleurenplan per ruimte. Dit bestaat uit een overzicht met plattegrond van waar welke kleur komt, kleurstalen, kleurnummers en glansgradatie.

• Advies aan huis vanaf €225,-
In max. uur 3 tijd krijg je advies aan huis of in je tuin met een schetsontwerp en tips zodat je zelf aan de slag kunt. Dit kan een indelingsplan zijn met interieuradvies of schetsontwerp van de tuin. Om tot een persoonlijk advies te komen nemen we eerst je wensen en de ruimte door. Dit is inclusief een half uur ‘nazorg’ via de mail of telefoon. Het is ook mogelijk een uitgewerkt ontwerp met moodboard te ontvangen tegen een meerprijs.

• Shoppen vanaf €350,-
Vooraf kom ik eerst bij je langs om te inventariseren en samen te kijken we wat je graag wil, je stijl en wat het budget is.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.
Buiten gemeente De Ronde Venen wordt 30 cent per km berekend en eventuele parkeerkosten.

Samenwerken of  B2B opdrachten stuur een bericht naar mail@dorosestyling.nl