Hoe ik te werk ga?
Het begint met een persoonlijke kennismaking bij je thuis of de locatie waar je advies voor wilt. Ik vind het belangrijk om te zien wie jij bent, hoe je woont, waar je van houdt en details te ontdekken die jij al vanzelfsprekend vindt. Met deze informatie en door het volgen van de laatste tuin, interieur en mode trends kan ik je een eigentijdse advies geven of een ontwerpvoorstel maken dat écht bij jou past. Je kunt daarmee zelf aan de slag, ik kan je helpen of je laat het helemaal aan mij over.

• Tuinontwerp
Na een intakegesprek op locatie waarin je wensen, stijl, de omstandigheden en maten van de buitenruimte in kaart zijn gebracht om tot een ontwerpproces te komen. Je ontvangt eerst een conceptontwerp dit is inclusief een aanpassingsronde. Hierna krijg je een definitief 2D tuinontwerp, moodboard en een 3D uitwerking. Dit is uit te breiden met een plan voor beplanting, materialen, licht en stylingsadvies met meubels of accessoires.
Tuinontwerp is vanaf €395,-
Eenvoudige 2D schetsontwerp is €250,-

• Groenstyling
Voor het juiste advies van planten bekijk ik eerst de ruimte, lichtinval en welke stijl je aanspreekt. Aan de hand daarvan krijg je een overzicht van geschikte planten, welke pot erbij past, styling/combinatie tips en korte uitleg voor onderhoud.
Groenstyling advies is op basis van een offerte.

• Indelingsplan
Een indelingsplan kan voor buiten als binnenruimtes, verkoopstyling, werkplek en retail. Je kan kiezen voor flitsadvies aan huis zijn waar ik ter plekke een voorstel maak óf je krijgt een 2D plattegrond met indelingsvoorstellen inclusief presentatie. Het is mogelijk dit uit te breiden met een kleurenplan en groenstyling advies.
Flitsadvies van max. 2 uur is €185,- met nog een half uur nazorg.
Voor een uitgewerkt 2D indelingsplan krijg je een offerte.

• Wandbekleding
Voor kleur wordt een kleurenpalet samengesteld op basis van welk effect je wilt bereiken. Dit bestaat uit een moodboard en plattegrond met waar welke kleur komt, kleurstalen, kleurnummers en glansgradatie.
Kleurenplan is vanaf €225,- per ruimte.
Voor overige wandbekleding bekijken we de mogelijkheden van de ruimte, voorbeelden van materialen, stalen en sfeerbeelden. Aan de hand daarvan ontvang je een offerte.

• Flitsadvies aan huis
In max. 2 uur tijd krijg je advies en tips aan huis of in je tuin, zodat je zelf aan de slag kunt. Bepaal zelf aan wat voor soort advies je behoefte hebt. Na afloop kun je alsnog bepalen of je een uitgewerkt voorstel wilt ontvangen tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Flitsadvies is €185,-met nog een half uur nazorg telefonisch of per email voor de vragen die nog achteraf komen.

• Shoppen
Dat kan ik voor je doen óf ik kan met je meegaan om je keuzes makkelijker te maken, combinaties en stijlen te bekijken of mijn praktische mening horen. Het is maar net wat je wilt bereiken met het shoppen. Neem contact op om te informeren wat ik voor je kan betekenen.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.
Buiten gemeente De Ronde Venen wordt 30 cent per km berekend en eventuele parkeerkosten.

Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 06 1022 5262 of stuur mij een bericht.
Wil je samenwerken? Neem gerust contact op.