Hoe ik te werk ga?
Het begint met een persoonlijke kennismaking bij je thuis of de locatie waar je advies voor wilt. Ik vind het belangrijk om te zien wie jij bent, hoe je woont, waar je van houdt en details te ontdekken die jij al vanzelfsprekend vindt. Met deze informatie en door het volgen van de laatste tuin, interieur en mode trends kan ik je een eigentijdse advies geven of een ontwerpvoorstel maken dat écht bij jou past. Je kunt daarmee zelf aan de slag of ik kan je helpen.

• Flitsadvies aan huis
In 2 uur tijd krijg je voor je huis of tuin advies, tips met eventueel een eenvoudige schets waarmee je zelf aan de slag kunt. Bepaal zelf aan wat voor soort advies je behoefte hebt, dit kan voor alle onderstaande diensten. Na afloop is het mogelijk een uitgewerkt voorstel te ontvangen tegen een meerprijs. Vraag me vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Flitsadvies van 2 uur aan huis is 169 euro.

• Tuinontwerp
We beginnen met een inventarisatie op locatie waarin je wensen, stijl, de omstandigheden en maten van de buitenruimte in kaart worden gebracht. Vervolgens ontvang je een conceptontwerp, waarop aanpassingen kunnen worden gemaakt. Daarna krijg je een moodboard voor de juiste sfeerindruk, een definitief 2D en 3D tuinontwerp waarin ook lichtpunten en materialen zijn aangegeven. Je kunt dit aanvullen met een beplantingsplan en tuinstyling advies of alleen voor een tuinschets kiezen.
Inventarisatiekosten zijn vanaf 35 euro en een Tuinschets in 2d vanaf 150 euro.

• Groenstyling
Voor het juiste advies van planten bekijk ik eerst de ruimte, lichtinval en welke stijl je aanspreekt. Aan de hand daarvan krijg je een overzicht van geschikte planten, welke pot erbij past, styling/combinatie tips en korte uitleg voor onderhoud.
Groenstyling advies is op basis van een offerte.

• Indelingsplan
Een indelingsplan kan voor buiten als binnenruimtes, verkoopstyling, werkplek en retail. Dit wordt gepresenteerd in een 2D tekening, welke uit te breiden is met een kleurenplan en groenstyling advies.
2D indelingsplan is op basis van een offerte.

• Wandstyling
Voor kleur wordt een kleurenpalet samengesteld op basis van welk effect je wilt bereiken. Dit bestaat uit een moodboard en plattegrond met waar welke kleur komt, kleurstalen, kleurnummers en glansgradatie.
Kleurenplan is vanaf 189 euro per ruimte.
Voor overige wandstyling bekijken we de mogelijkheden van de ruimte, voorbeelden van materialen, stalen en sfeerbeelden. Aan de hand daarvan ontvang je een offerte.

• Online advies
Soms heb je alleen die bevestiging nodig om de definitieve keuze te maken of wil je gewoon even sparren over je interieur, tuin of planten vragen. Dat kan door online advies, dit bespaart je tijd, geld en je kunt er meteen mee aan de slag. Online kan ik ook helpen met een indelingsplan voor je huis, eenvoudige tuinschets maken en tips geven voor styling, materialen of shopadressen. De kosten zijn 1 euro per minuut.

Voor meer informatie bel of app naar 06 1022 5262 of stuur een bericht.
Wil je samenwerken? Neem gerust contact op.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten.
Buiten gemeente De Ronde Venen wordt 30 cent per km berekend en eventuele parkeerkosten.