Je tuin zegt iets over jouw buitenbeleving, het is als een verlengstuk van je woongenot. Je geniet het hele jaar van het uitzicht, je hebt meerdere zitplekken en er is balans tussen groen en harde materialen. Wat als het nou niet voldoet aan je wensen en woonstijl? Want het terras staat niet in de zon, er zijn te weinig planten, het uitzicht is saai of je hebt veel inkijk en eigenlijk weet je gewoon niet waar te beginnen. Hoe fijn is het dan als ik een eigentijds en persoonlijk ontwerp van je buitenruimte kan maken die aan je wensen voldoet.

Waar hou ik dan rekening mee?
• wensen van de bewoners
• omstandigheden zoals het huis en de omgeving
• de mogelijkheden
• of het praktisch en efficiënt is
• het budget

Het ontwerp kan worden aangevuld met een beplantingsplan, materiaaladvies en een lichtplan. Om het plaatje compleet te maken kan ik je tuin, balkon of dakterras een styling advies geven of zelfs uitvoeren. Kleine aanpassingen in zowel de indeling als met styling kan al een groot verschil maken, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Kom ook langs voor eenvoudige tuinschets of tuinadvies.

Wil je ook een tuin dat aansluit bij jouw lifestyle? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.