Je tuin zegt iets over jouw buitenbeleving, het is als een verlengstuk van je woongenot. Je geniet het hele jaar van het uitzicht, de sfeer klopt, je hebt voldoende terras en er is balans tussen groen en harde materialen. Maar wat als het nou niet voldoet aan je wensen en woonstijl? Want het terras staat niet in de zon, er zijn te weinig planten, het uitzicht is niet spannend of je hebt veel inkijk en weet niet zo goed wat je allemaal kan doen.

Hoe fijn is het dan als ik met mijn frisse blik bij je langskom in de tuin, balkon of dakterras voor een eigentijds en persoonlijk tuinontwerp of advies. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en zijn er maar kleine aanpassingen nodig voor een groots effect. Het ontwerp kan worden aangevuld met een beplantingsplan, materiaaladvies, lichtplan en styling advies. 

Wat vind ik belangrijk bij een tuinontwerp of advies?
• wensen van de bewoners
• de woning, zonnestand en de omgeving
• wat is haalbaar en efficiënt
• hoe kan buiten met binnen worden verbonden
• het budget

Een bezoek aan huis kan ook alleen voor advies van 2 uur zijn over de indeling, soort planten, stylingsadvies of een eenvoudige tuinschets. Soms is een online advies al voldoende.

Wil je ook een buitenruimte dat aansluit bij jouw lifestyle en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op om te kijken wat ik voor je kan doen.