Je tuin zegt iets over jouw buitenbeleving, het is als een verlengstuk van je woongenot. Je geniet het hele jaar van het uitzicht, de sfeer met een fijne balans tussen groen en harde materialen. Maar wat als het nou niet voldoet aan je wensen en woonstijl? Want het terras staat niet in de zon, er zijn te weinig planten, het uitzicht is niet spannend of je hebt veel inkijk en weet niet zo goed wat je allemaal kan doen.

Hoe prettig is het dan als ik met mijn frisse blik bij je langskom in de tuin, balkon of dakterras voor een eigentijds en persoonlijk tuinontwerp of advies. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en zijn er maar kleine aanpassingen nodig voor een groots effect. Het ontwerp kan worden aangevuld met een beplantingsplan, materiaaladvies, lichtplan en styling advies. 

Wat vind ik belangrijk bij een tuinontwerp of advies?
• wensen en stijl van de bewoners
• de woning, zonnestand en de omgeving
• wat is haalbaar en efficiënt
• verhouding harde en natuurlijke materialen
• het budget

Een bezoek aan huis kan zijn voor een intake om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Of als flitsadvies aan huis van 2 uur waar je alles kunt vragen over de indeling, soort planten, stylingsadvies of een eenvoudige tuinschets. Soms is een online advies al voldoende.

Wil je ook een buitenruimte dat aansluit bij jouw lifestyle en kun je daar wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op om te kijken wat ik voor je kan doen.