Advies nodig voor je huis of tuin? Dat kan gaan over welke plant past bij je interieur, wat voor kleur of bekleding op de muren, de beste plek voor de bank, hoe verbind ik mijn woonkamer met mijn terras tot de soort beplanting in de tuin of woning. Oftewel vele vormen van advies om je te helpen inrichten met je buiten en binnenkamers. Kom graag bij je langs om nader kennis te maken en een goed beeld krijgen van wat jullie wensen zijn om tot een persoonlijk afgestemd advies te komen.

• groenstyling
Planten, hoe dan? Groenstyling kan in elke binnen en buitenruimte, van het kleine kamertje tot het dakterras. Planten geven in elke ruimte sfeer met een natuurlijk accent, zorgt voor gezonde lucht en werkt rustgevend. Wel is het van belang dat de juiste planten op de juiste plek wordt geplaatst in een pot die groot genoeg is en bij jouw stijl past. Dan geef ik je nog wat onderhoudstips en is het alleen nog maar genieten.

• indelingsplan
Hoe goed benut jij de ruimte? Elke ruimte binnen of buiten heeft een functie, dat kan één of meerdere functies zijn. Om deze optimaal in te delen zonder dat het te vol of te onrustig wordt valt niet altijd mee. Door mijn objectieve en praktische inzicht help ik je oplossingen zoeken voor de meest efficiënte maar vooral gewenste indeling.

• wandstyling
Kleur of behang? Kleur geeft sfeer maakt niet uit hoe subtiel het is. Je kan nog een stapje verder gaan met behang, houtenplanken, een groene wand, wanddecoratie oftewel wandbekleding is meer dan alleen kleur. Het kan overal worden toegepast van badkamer, keuken tot buitenmuren. Wat jij ook aandurft, samen gaan we op zoek naar het effect dat jij wilt creëren met de wand.

• online advies
Sparren over je tuin of interieur? Want soms heb je alleen een bevestiging nodig van materialen, kleur of indeling. Dat kan met online advies, dit bespaart je tijd, geld en je kunt er meteen mee aan de slag. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een bericht naar mail@dorosestyling.nl of bel 06 1022 5262