Wat is een advies voor je huis of tuin? Dat kan gaan over welke plant past bij je interieur, wat kan ik met de woonkamer muur doen, de beste plek voor de bank, hoe verbind ik mijn woonkamer met mijn terras tot de soort beplanting in de tuin. Er is dus veel mogelijk om je te helpen met de juiste keuzes te maken voor je buiten en binnenkamers. Kom bij je langs om nader kennis te maken zodat ik advies kan geven dat is afgestemd op je persoonlijke wensen.

• groenstyling
Planten zijn vandaag de dag onmisbaar in onze huis, tuin, op de werkplek of in winkels. Dit werkt sfeerverhogend en verbind het buiten met binnen. Het geeft een mooi natuurlijk accent, zorgt voor gezonde lucht en werkt rustgevend. Wel is het van belang dat de juiste plant op de juiste plek wordt geplaatst in een pot die groot genoeg is en bij jouw stijl past. Daarbij kan ik je helpen van advies tot styling en de nodige onderhoudstips. Groenstyling kan in elke binnen en buitenruimte, van het kleine kamertje tot het dakterras.

• indelingsplan
Elke ruimte heeft wel een of meerdere functies en het is fijn als je daar optimaal gebruik van kan maken. In de woonkamer neemt de bank al  de nodige ruimte in, maar wat doe je met de werkplek, het speelgoed of een leeshoekje. Het lijkt vaak vanzelfsprekend, echter is dat lang niet altijd het geval. Ik kan je helpen door met mijn objectieve,  praktische inzicht oplossingen te zoeken voor de meest efficiënte indeling. Dit kan voor zowel je de tuin als het huis.

• wandstyling
De meeste mensen kiezen voor een kleur op de wand, kleur geeft sfeer maakt niet uit hoe subtiel het is. Je kan nog een stapje verder gaan met behang, houtenplanken, een groene wand, wanddecoratie, oftewel wandbekleding is meer dan alleen kleur. Het kan overal worden toegepast, dus je badkamer, keuken of buitenmuren. Wat jij ook aandurft, ik help je graag om het effect te creëren waar jij naar op zoek bent.

• online advies
Soms heb je alleen die bevestiging nodig om de definitieve keuze te maken of gewoon even sparren over je interieur, tuin of planten vragen. Dat kan door online advies, dit bespaart je tijd, geld en je kunt meteen daarna aan de slag. Online kan ik ook helpen met maken van een indelingsplan voor je huis, tuin en tips geven voor materialen, merken of voor shopadressen.  

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan een bericht naar mail@dorosestyling.nl of bel 06 1022 5262