Wat is een advies voor je huis of tuin? Dat kan over van alles gaan van welke plant past bij mijn interieur, welke kleur voor op de muur, de beste plek voor de bank, hoe verbind mijn woonkamer met mijn terras tot de soort beplanting in de tuin. Er is dus veel mogelijk om je te helpen met keuzes te maken en de ‘puntjes op de i’ te krijgen van jou buiten en binnenkamers. Voor een advies afgestemd op jouw wensen kom ik altijd langs zodat ik de sfeer kan proeven en de situatie bekijken.  

• groenstyling
Planten zijn vandaag de dag onmisbaar in onze huis, tuin, op de werkplek en in winkels. Dit werkt niet alleen sfeer verhogend, maar verbindt ook het buiten met binnen. Het geeft een mooi natuurlijk accent en werkt ook nog eens rustgevend. Wel is het van belang dat de juiste plant op de juiste plek wordt geplaatst in een pot die groot genoeg is en bij jouw stijl past. Daarbij hoort ook de nodige onderhoud, maar bij dit alles kan ik je advies geven, het inkopen en stylen. Groenstyling kan in elke ruimte binnen, buiten op je balkon, de tuin en het dakterras.

• indelingsplan
Elke ruimte heeft wel een of meerdere functies en om daar optimaal gebruik van te maken is het belangrijk goed te kijken naar de juiste indeling. Dit is niet altijd vanzelfsprekend, maar met mijn praktische inzicht ga ik graag de uitdaging aan. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt, zowel binnen als buiten.

• kleuradvies
Kleur hoe subtiel ook, heeft meer effect dan je verwacht. Als de kleuren juist zijn afgestemd dan versterken ze elkaar en krijg je sfeervolle eenheid. Dit kan door te kijken naar de lichtinval, ruimte, stijl en uiteraard je wensen. Met mijn gevoel voor kleur en oog voor detail stel ik een persoonlijk kleurenpalet voor je samen. 

• shoppen
Bespaar jezelf een hoop tijd van winkelen en internet struinen door mij het inkopen te laten doen. Of het nou gaat om wat extra kleur, meer groen in huis met mooie potten of die ene eye catcher. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan een bericht naar mail@dorosestyling.nl of bel 06-1022 5262.