Wat is een advies voor je huis of tuin? Dat kan gaan over welke plant past bij je interieur, wat kan met de woonkamer muur doen, de beste plek voor de bank, hoe verbind ik mijn woonkamer met mijn terras tot de soort beplanting in de tuin. Er is dus veel mogelijk om je te helpen met de juiste keuzes te maken voor je buiten en binnenkamers. Een advies is afgestemd op jouw wensen, daarom kom ik bij je langs om de sfeer te proeven en de situatie te bekijken.  

• groenstyling
Planten zijn vandaag de dag onmisbaar in onze huis, tuin, op de werkplek of in winkels. Dit werkt niet alleen sfeer verhogend, maar legt ook verbinding van buiten en binnen. Het geeft een mooi natuurlijk accent en werkt ook nog eens rustgevend. Wel is het van belang dat de juiste plant op de juiste plek wordt geplaatst in een pot die groot genoeg is en bij jouw stijl past. Daarbij hoort ook de nodige onderhoud en bij dit alles kan ik je helpen, van advies tot styling. Groenstyling kan overigens in elke binnen en buitenruimte, dus ook op je balkon of dakterras.

• indelingsplan
Elke ruimte heeft wel een of meerdere functies en om daar optimaal gebruik van te maken is het belangrijk goed te kijken naar de juiste indeling. Dit is niet altijd vanzelfsprekend, maar met mijn praktische inzicht ga ik graag de uitdaging aan. We bekijken samen de mogelijkheden, dit kan voor zowel je tuin als woning.

• wandbekleding
De meeste mensen kiezen voor een kleur op de wand, kleur geeft sfeer maakt niet uit hoe subtiel het is. Je kan nog een stapje verder gaan met behang, houtenplanken, een groene wand of wandposter. Oftewel wandbekleding is meer dan alleen kleur. Dit kan overal worden toegepast, dus ook in je badkamer, keuken of buitenmuren. Wat jij ook aandurft, ik help je graag om het effect te creëren waar jij behoefte aan hebt.

• shoppen
Bespaar jezelf een hoop tijd van winkelen en internet struinen door mij het inkopen te laten doen. Of het nou gaat om wat extra kleur, meer groen in huis met mooie potten of die ene eye catcher. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan een bericht naar mail@dorosestyling.nl of bel 06 1022 5262