Wat kan Dorosé Styling allemaal voor jouw tuin en interieur doen om je woongenot vergroten?

• Groenstyling
Planten werken niet alleen sfeer verhogend, je verbindt ook het buiten met binnen. Het geeft een mooi natuurlijk accent en werkt ook nog eens rustgevend. Het is wel belangrijk de juiste plant op de juiste plek te zetten en plaatsen in een pot die bij jouw stijl past. Daarbij hoort ook wat onderhoud, maar bij dit alles kan ik je advies geven, het inkopen en stylen.
Groenstyling kan in elke ruimte binnen en buiten op je balkon, de tuin en het dakterras.

• Styling
Wat zijn de juiste accessoires, hoe krijg je de puntjes op de i, wat is een geschikte eyecatcher, maar ook hoe je het buiten met binnen kunt verbinden. Een mondeling stylingadvies kan je daar bij helpen. Van zichtlijnen, indeling, kleur, materialen tot accessoires en meer. Styling advies is voor zowel buiten als binnen.

• Kleurpalet
Kleur hoe subtiel ook, heeft meer effect dan je denkt. Als een kleurenpalet juist is afgestemd dan versterken ze elkaar en krijg je sfeervolle eenheid. Dit kan door te kijken naar de lichtinval, de ruimte, de stijl en uiteraard je wensen. Met mijn gevoel voor kleur en oog voor detail stel ik een gepast kleurenplan voor je samen.

• Indelingsplan
Elke ruimte heeft wel een of meerdere functies en om daar optimaal gebruik van te maken is het belangrijk goed te kijken naar de juiste indeling. Dit is niet altijd vanzelfsprekend, maar met mijn praktische inzicht ga ik graag de uitdaging aan. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

• Shoppen
Bespaar jezelf een hoop tijd van winkelen en internet struinen door mij het inkopen te laten doen. Of het nou gaat om wat extra kleur, meer groen in huis met mooie potten of die ene eye catcher. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur dan een bericht naar mail@dorosestyling.nl of bel 06-1022 5262.