Mijn liefde voor de natuur, bijzondere kleurrijke planten en gewoon het buiten zijn heb ik meegekregen als klein meisje toen ik opgroeide in Suriname. Land met waanzinnige natuur en waar het leven zich buiten afspeelt. Elk moment dat het kan ben ik in de tuin. Voor mij is het een moment van ontspanning, zowel alleen, met vrienden maar ook met mijn gezin eten we graag buiten bij de avondzon. En waar de naam Dorosé vandaan komt? Het is Surinaams en betekent buiten, het  buitenleven.

Werk graag met planten, hou van tuinieren en het buitenleven. Redenen genoeg waarom ik de opleiding tuinarchitectuur heb gevolgd bij OntwerpAcademie en een cursus tuinplantenkennis. Nu kan ik al mijn kennis, ervaringen en de groentrends die ik volg, tuinontwerpen maken waardoor deze optimaal worden gebruikt met veel groen en mensen écht laten genieten van hun buitenruimte(s).

Waar een tuin is, is meestal ook een woning en door ze met elkaar te verbinden vergroot je het woongenot met de comfort en sfeer van een interieur. Daar komt mijn opleiding binnenhuisontwerpen en groenstyling bij NIA Academie goed van pas, net als Kleurenleer.  Ben fan van groen, natuurlijke materialen en vormen voor zowel buiten als binnen, maar hou altijd rekening met jouw wensen.

Wie ik ben… 
• dagelijks krijg ik Chantal Honing, vaak Chanti genoemd, INSPIRATIE van de kleinste dingen in het leven
• geniet van de natuur want niets is daar strak of symmetrisch waardoor ik OUT OF THE BOX kijk en denk
• met mijn GROENE VINGERS gaat al het groen dat ik in mijn handen krijg groeien, bloeien en stralen
• heb OOG VOOR DETAILS want dat vind ik belangrijk
• ben zeer PRAKTISCH en oplossingsgericht ingesteld wat goed van pas komt bij het maken van indelingen en kiezen van materialen
• hou van NATUURLIJKE STOERE materialen, net als kleur voor in huis of beplanting in de tuin
• ga PROFESSIONEEL te werk en je krijgt advies dat bij jou en je behoeftes past.

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen met je buiten en binnenruimtes? Bel mij op 06 1022 5262 of stuur een bericht naar mail@dorosestyling.nl voor meer informatie of meteen een afspraak te maken.

Meer inspiratie vindt je op mijn pinterest en instagram account.

Hartelijke groet,

Dorosé Styling

Chantal Honing